***       Водещите вечерни новини       на 17 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 17 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! ЕП гласува да определи Русия за спонсор на тероризма. Държави от Източна Европа масово се снабдяват с HIMARS


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 17 ноември   

 

Европейският парламент ще гласоподава в сряда идната седмица резолюция, с която Русия се афишира за страна, спонсор на тероризма. Това сочи дневният ред на идното съвещание на евродепутатите в Страсбург, съобщи Българска телеграфна агенция.

Във войната против Украйна съветските сили усилиха ударите по цивилен цели, в това число по енергийна инфраструктура, лечебни заведения, здравни заведения, учебни заведения и убежища, се показва в черновата на резолюцията. По този метод се нарушават интернационалното право и интернационалното филантропично право, се планува да заявят евродепутатите.

***

Сред тези пандизчии има в това число серийни убийци, изнасилвачи, педофили и „ един човек, който има канибализъм в портфолиото “, разкрива шефът на НПО-то.

Адвокатът на организацията твърди, че тази тактичност на рекрутиране е почнала още през юни и към този момент две групи от пандизчии са изпратени на фронта в Украйна.

„ Разговаряхме със брачната половинка на сериен палач, който е наказан в Кострома. Той трябваше да прекара още пет години зад решетките, само че е бил освободен от „ Вагнер “, с цел да се бие на фронта. Сега брачната половинка му се тормози, че ще се върне, с цел да я убие, защото подала молба за бракоразвод “, разяснява Руслан Вакхапов.

***

Заради сполучливото си показване и поради обстоятелството, че обърна хода на войната в интерес на Украйна, американските противовъздушни системи HIMARS стават към този момент надали не наложителна покупка за армиите на множеството страни от така наречен Източен фланг на НАТО.

***

Арестуваният се споделя Захари Шулев и е на 37 години. 

Според разкази в обществените мрежи и преди се чували стенания от вкъщи му, само че от институциите не обръщали внимание на сигналите. Тепърва ще се ревизира за остарели случаи.

***

***

Оказва се, че не е толкоз просто обаче… Не е казусът дали се гласоподава и по единия, и по другия метод, а че въобще има вид за хартиена бюлетина, тъй като съществуването ѝ води ди подозрения в погрешно броене и недействително гласоподаване.

***

„ Натрупалите се закононарушения от последните дни демонстрират, че липсва страната. Това демотивира състава, не се работи, претупват се някои неща – това основава усещане, че има взрив на престъпността. Когато едно закононарушение не се разкрие, обществото недоволства. Обирът, който стана през вчерашния ден е извънредно индикативен. Тези хора са рядко дръзки. Те са употребявали слабостите на защитата “, посочи някогашният шеф на Националната полиция.

***

Може би не най-хубавото решение, имайки поради поголовната сеч в България и честите наводнения. Може би ограничение на износа би било по-здравословно решение? 

***

Не, не е смешка. Просто става дума за „ процентно “. Все отново стартира приближаването до европейските заплати. 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР